Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när ska jag orka släppa lös det? Faan.


tillägnad dej..

allt för att glömma misären
allt för att vandra vidare utan bekymmer
lämnar oss ensama
blott en själ vill se.
din död
inget gråt
ingen vågar
rädd att kallas svag




Fri vers av Omhimlenvoreblå
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-29 21:28



Bookmark and Share


  Manal
ord som berör---
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Omhimlenvoreblå
Omhimlenvoreblå