Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon som förstår

I trappan liknar jag
din utmobbade själ
ensam och rädd
för mig
själv


det är inte samma lek
men kanske förstår du ändå


.




Fri vers av r_osa
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-29 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

r_osa