Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan av rädsla

Du, ett livets rakblad mot min blottade hals
inandningens väsande lämnar röda strimmor
liv, genom nätet som darrar av nattens fångst
död, bakom våra fega böner om att fly smärtan

Jag finner natten djupt i dina ögon
oseende, mörk
slumrande




Fri vers av Evigt liv
Läst 380 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-29 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evigt liv
Evigt liv