Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, den har varit med förut. Men många av mina dikter är borta slocknade i å med att jag avslutade mitt medlemskap här förut. Hade bara sparat dikterna här. Rekonstruktion av en dikt.




I vandraren spår.......poesi

 

Jag vandrade i sällskap av en dikt 

Bugade mig inför en havande kvinna

Träffade på en soldat längs med vägen
önskade honom "frid vare med dig"

Frågade en tiggare om vägen
"Gå dit din själ bär dig"
Var det svar jag fick av en tiggares blick

Så  såg jag när himlen böjde sig ned på grästråets spets

Gick vidare och mötte känslorna av ett springande barn

Sedan följde jag en gammal människas fotspår

Slutligen slog jag mig ned vid  stranden
och vilade  i orden av en poet

 

 

 

 




Övriga genrer av Mr Lindemann VIP
Läst 819 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-08-30 12:33

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
"mötte känslorna av ett springande barn"
som en vind av liv
2009-05-17

  Michaela Dutius
Poesi att förföras av...vila vid och känna hur det öppnar tankens portar.
Mycket mycket vacker
2008-09-03

  anits VIP
Så vackert, underbart att läsa
2008-08-31

    Maria Malm
Ljuvligt..gott att du är tillbaka.
2008-08-31

    sunnanvind
Åh,vad vackert! Helt suveränt!
2008-08-30

  Dr Jimmy Johansson The 777
Fin Som Fan...
2008-08-30

    Lindizz
tycker denna var väldigt fin, i vandrarens spår...
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP