Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lämnar väl aldrig mig

 

när skulle döden komma

ingen visste

min oro var starkare än ångest ibland

 

älskling du lämnar väl aldrig mig

det vet du att jag aldrig skulle göra

kan du lova det då

och så skojade vi lite om ättestupan

kanske skulle vi hoppa från vårt berg

 

vi hann aldrig hoppa

döden tog honom innan tanken var tänkt

och jag såg hur han led

när jag var hos honom de sista dygnen

så jag sa

 

du får släppa taget om du måste älskling

jag kommer alltid att älska dig

 

vi höll våra ord

han lämnade mig inte för att han dog

kärleken inom mig lever vidare

för alltid

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-30 12:39



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Nej han lämnade dig inte...han bor inom dig
2008-09-02

  Gunilla VIP
Kärleken
evig
för
den
som
älskar.
Ännu en gång
visar du detta!
Tack!
2008-08-31

  Bibbi VIP
"Kärleken inom mig lever vidare
för alltid"
Så är det Ulla.
För mig är helgerna värst..
Jag har haft en sådan svår lördag...
men så intalar jag mig själv att det är en tillgång detta en kärlek som aldrig dör och då är han sååå nära mig igen.
Bokmärker.
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP