Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När mina tankar får vingar


När mina tankar får vingar
flyr jag denna jord


för att få vara ensam
befrias från mig själv


för att få lite lugn och ro


lyckas blott en kort sekund




Fri vers av Nic
Läst 313 gånger
Publicerad 2005-07-24 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic