Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en försynt liten förundran


Cyberpoeter som tror på gud


Som ny på sidan undrar jag
om läsvärt
måste handla om gud
eller
om det räcker
att stava fel

OM DET ÄR DE SKRIKANDE
som hörs

kanske är det helt enkelt bara språket
som måste vara magert
ordkargt
eller svulstigt

en sak är säker

det handlar inte om litterär kvalitet


men


kanske är det ingen som läser läsvärt innan vi förväntas läsa
så att
det helt enkelt är en datateknisk grej
för cyberfrälsta
som tror på gud




Övriga genrer av halmstrå
Läst 364 gånger
Publicerad 2008-08-30 21:08



Bookmark and Share


  Rolando Furioso
Hade också många frågor som ny. Men också ett självpåtaget krav på mig själv som ledde till skrivkramp. Fick lov att släppa taget om den innan jag kom vidare. I dag skriver jag för min egen skull och det känns befriande.
2008-08-31

    Elina Möller
Även om det inte är litterär kvalitet alltid så tycker jag ändå att det ibland kan vara läsvärt.
2008-08-30

  Lena Krantz VIP
Det har inget med Gud att göra

däremot väldigt mycket med data eftersom det är en dator som väljer ut dem

Alltså inget att bry sig om...det blir som det blir...randomize liksom
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå