Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror inte jag behöver dig mer!

Jag tror inte att jag behöver dig mer!
Nu har jag hittat en annan som fyller en del av det du gav mig.
Visst är det skoj?

Kul...?

Roligt...?

Spännande...?

Allt på samma gång i en salig blandning och jag kan knappt fatta det själv!
Men frågan är om han är bättre än vad du är...? eller snarare än du var...?




Fri vers av vinternatten
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-30 21:53



Bookmark and Share


    Fröken Frida
Hoppas att det är så! =)
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

vinternatten
vinternatten