Bild akryl & foto: Ulla T 

P 2:s Alltid på en söndag har räddat många svåra stunder och var den första musik jag kunde lyssna på efter min älskades död.

Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild akryl & foto: Ulla T 

P 2:s Alltid på en söndag har räddat många svåra stunder och var den första musik jag kunde lyssna på efter min älskades död.
Alltid på en söndag

 

sorgens svarta mantel

smög sig lindande

runt mig

hotade att

kväva mig

 

tyst

stumt

livlöst

bylte

inlindad i svart

 

tiden oändlig 

i den mörka evighetens

förlamning 

inga igenkännbara tankar

ingen musik

 

tills en dag då en mjuk röst

förkunnade att det var

dags för Vivaldi ~

en av mina favoriter

redan ägare till många tårar

 

musikens flod genom huset

minnesbilders rusning

Vivaldis skakande tag 

krävde

Vakna Vakna

 

sakta påbörjades

ett liv

en lång kamp

av födslovåndor

med många svarta hål

 

livet är ett annat

jag är en annan

ett återvunnet liv ~

min ödmjuka

tacksamhet

 

ögonblickets magi

fyller mig idag

toner av livets stora mäktighet

genomfar mig och Du är en

av alla som hjälpt mig hit

 

tag

emot

mitt hjärtas

varma

tack

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-31 10:21



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Musiken lossar knutna händer och tankar-löser tårar och ger livet nya vägar
2008-09-02

  Bibbi VIP
Ja, musik kan verkligen förvandla en situation.
2008-09-01

  Gunilla VIP
Förlösande toner
mjukhetens värme
tinar frusna känslor.
Så vackert!
Så fint!
2008-08-31

  jardan
Så fint beskrivet, tänk att hitta rätt en sådan dag !
2008-08-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Musiken kan göra
det unika, en med
ens tillvaro så
småningom förlika!
Fint tänkt och skrivet!
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP