Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Het och lång

 

Den natten
då vi dansade
på stranden
ackompanjerade av
palmbladens och vågornas brus


var kyssen var lika het och lång


som den tropiska sommarnatten




Fri vers av Nic
Läst 255 gånger
Publicerad 2005-07-24 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic