Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte bara kallt på grönland och jordens högsta punkt bor i min bröstkorg

nog inte bara poesi
men havet är som djupast
och
jag skriver som bäst
när mitt hjärta gråter

min värld skälver
och ljuset ryggar tillbaka
nog inte bara
för att nattens kyla
och mörker
hänger på mina axlar

jag försöker ransonera
mina tankar
med stjärnorna
men de stirrar blint tillbaka
och den lilla gubben på månen
hånar mig

kylan besitter mitt inre
och isen känns som sten
det känns som himalaya
tynger mina lungor

min andedräkt borde vara varm
och jag vill andas liv
luften är skör
men pinar som nålar

min strupe är torr
och kall








Fri vers av Heartland
Läst 465 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-31 12:46



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Oj! detta var starka känslor och så otroligt bra skrivet, som ett rop i natten som aldrig når fram! tankar som känns igen.. stå på dig min vän, applåder
2008-11-16

  Blåbäret
mycket bra...och en häftig rubrik som fångar en och får en att vilja läsa..."ljuset ryggar tillbaka"..."jag försöker ransonera"...stort talande
2008-08-31

    Sandrew
Bokmärke för det här var överbra!
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Heartland
Heartland