Till min skrivarvän Regular

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min skrivarvän Regular




Ta hem spelet

 

för en del människor

verkar det viktigaste av allt

vara att ta hem spelet

att till varje pris se till att

TA HEM SPELET

 

oavsett vad och vem som får betala

och jag kan inte förstå

hur deras tankar går

kanske det inte är tankar

utan primitiva reflexer

från reptilhjärnan

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-31 13:55



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Att ta hem spelet- det är att leva som om alla andra är lika vitiga som jag själv
2008-09-02

  Bibbi VIP
Ja, jag tror Regular har rätt här. Det är också min erfarenhet.
Bokmärke.
2008-09-01

  Gunilla VIP
att ta hem spelet
evig tävlan
ständiga prestationer
bra bättre bäst
hela samhället
piskar fram detta
förhållningssätt
tur att du och flera andra
påvisar klokskapen i livet
2008-08-31

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ja för vissa är livet en tävling
men mot vem elle vad?

Det gäller ju att LEVA!
2008-08-31

  Regular
Tack min vän :-D
Jo, tyvärr är det nog så...tror inte ens att de ser på det så själva...jag tror att de på nåt sätt lyckas vända de till så att de själva anser sig vara offer...
2008-08-31

  Ilona _L
Ja, reptilhjärnan verkar troligt, men det kan ju vara någon neuron som ännu ej är upptäckt!
2008-08-31

  Mygg
Ja, valet är vinna eller må bra!
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP