Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en rubrik


Fönsterbröstning

 

tillröken i väggarna, bjälkarna
som läcker

- utanför -

på gården rensas ogräs
alla hjälper till

väntan, att någon skall ropa
att det skall sluta


det är augusti, äpplena skall
falla

falla, hänga kvar

- innanför -

snedtaket krymper, det
trycks ner i askfatet




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-31 16:52



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Dyu får mig att dra det där extra djupa ångestandetaget, men ändå andas ut i samma dikt.
Den var svårfångad...med datafingret altså.
applåderar här i mitt hörn.
2008-09-01

  Maria Zena Viklund
känns sorgligt och tungt denna på något vis, vackert skrivet!
2008-08-31

  Anna H
Det känns som om allt runtikring är precis som det alltid varit, lyckligt och soligt, nästan lite somrigt medan du tecknar vindsvpningen i svartvitt där sorgen ligger som en tung hinna över allt. Snyggt!
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP