Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan jag inte sluta le...


Ett nytt leende

Jag ler ett nytt leende nu.

Ler inte bara med läpparna,
Utan med hela min själ.

Ett annorlunda leende.
Reserverat för endast,
De där speciella sekunderna.

Det är leendet jag ler,
När du säger:
"Älskar dig"




Fri vers av Kaylie
Läst 447 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-31 16:58



Bookmark and Share


    ~maria~
naw .. :)
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie