Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kände du någonsin mig?

Såg du ljuset i mig?

I mitt hjärtas mörker?

 

Såg du glädjen i mina ögon?

I min sorgetyngda själ?

 

Hörde du skrattet som bubblade?

Mellan mina döende andetag?

 

Kände du mina innersta förhoppningar?

Inne i mina inlåsta tankar?




Fri vers av wedquinna
Läst 444 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-31 20:54



Bookmark and Share


  stefan.g
Bra skriven.väl förmedlade ord som ingav just det där...
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

wedquinna
wedquinna