Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livrädd

.











Mamma jag är

livrädd för dig

nu pappa






.




Fri vers av r_osa
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-31 21:27



Bookmark and Share


  stefan.g
Speciell.......
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

r_osa