Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsaptit

 

Mina goda föresatser


åts upp av


aptiten på livet




Fri vers av Nic
Läst 249 gånger
Publicerad 2005-07-24 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic