Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte längre vad som är sant. Kanske är det min sanning?


Inte ens de tomma raderna är sanningen


Jag hade tänkt skriva sanningen
men hur skriver man något sant
när inget som hänt
egentligen hänt

Så då skriver jag en lögn
tänker jag
men hur ska jag skriva en lögn
om jag inte känner sanningen

Och om inget av allt som hänt
egentligen aldrig skett
vad finns det då att skriva
om sanningen inte är sann

Bäst är kanske att låta raderna
stå tomma





men trist nog






har jag upptäckt

att inte






heller de tomma



raderna är sanningen



















Fri vers av halmstrå
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-31 22:56



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Det var många tomma rader! Där får vi försöka peta in några sanningar;-)
2008-09-05

  Trädflickan
Det blev mycket att tänka på nu..
2008-08-31

  Bjarne Nordbö
Du är filosof. Riktigt snyggt snickrat.
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå