Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är kanske något i den här texten som faktiskt är sant. eller inte.


Är jag mina ord ?

Hej
jag heter Ulla (fast det är lögn) och tänkte alltså..ja. mmm droger alltså syra men jobbar faktiskt på det (låter bra) Ska bara vara här idag en stund måste gå sju (ljuger för att ha en utväg men det behöver dom ju inte veta) Ok eller?
(löjligt)
(fan hjärtat går ifrån mig och nu säger dom något alla verkar veta precis och jag gjorde bort mig som vanligtvafanskadomintebry.) (är det jag igen nej fel håll ska man räcka upp handen det här är dagis) (nej jag tänker inte) *ler*
Måste gå nu


Hej
jag heter Vera (fast det är lögn) roligt att få komma på intervju!
... ja just det... jag har ju flera års erfarenhet av just det! (hur svårt är det på en skala... det behöver dom ju inte veta att jag inte har) Ja, jag kan be min handledare skicka ett intyg om det krävs. (får väl skriva ett själv)
... ja visst är det härligt! (phy phan, ska man verkligen anta jobbet med den chefen..)
...tack så mycket, ja jag kan börja...få se, jag har en månads semester kvar och lite uppsägningstid så det skulle nog gå i månadsskiftet. (som om jag hade något jobb...jojo)


Hej
jag heter Katja



men vem är jag?




Övriga genrer av halmstrå
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-01 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå