Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blev lite för mycket av det goda igår




Proppmätt

 

Aptit på livet

slukade allt i min väg

 

nu är jag proppmätt




Bunden vers (Haiku) av Nic
Läst 241 gånger
Publicerad 2005-07-24 22:09



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Härlig precis som jag igår
bra !!
2005-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic