Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ädla stenar

 

viljan var god

kan man räkna enbart viljan

låta sig nöja

med den

 

viljan fanns

många försök

varför skar sig tonen

hela tiden

 

viljan kanske var svag

vem är jag att veta

en del är tondöva

själv tonkänslig

 

viljan räckte inte

ända fram till mitt hjärta

som kräset söker

endast ädla stenar




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-01 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP