Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miss Anpassad

Jag strök medhårs
i min önskan att bli älskad

Gjorde mig till för att passa
Dig
Dom
Er

Socialt anpassad
i
Socialt spel

Böjde min nacke
I vördnad
inför närvaro
samvaro

Sänkte min blick
för att bli sedd
Oseende

Accepterade knivhugg
slag
smärta

När jag höjde blicken
Rätade på nacken
Strök mothårs
Då såg ni

En socialt missanpassad
Opassande
Brutal
Existensiellt oberättigad
Varelse

Och då älskade ni
Då fanns jag
Då skrämdes ni

Och ni ryggade undan
igen




Fri vers av wedquinna
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-01 10:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt otrolig.

Mitt första bokmärke
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

wedquinna
wedquinna