Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu har jag skrivit en kärleksdikt, som handlar om någon som inte heter Johan

Du frågade om jag kunde sjunga en vaggvisa för dig
Jag svarade “ja, jag kan sjunga flera tusentals”

Fast mitt busskort är ju slut på pengar,
Men jag kanske kan hitta ett taxi-moln att åka på istället

Du svarade att moln är ett osäkert färdmedel
Och att vi kanske bara borde drömma om det

Tills vidare i alla fall

Och någon dag kommer jag säkert att sjunga den där vaggvisan
Och när jag har sjungit klart, när du ler sådär fint

Det är nog när du ler sådär fint som jag borde springa där ifrån
Men jag kommer stanna kvar, jag kommer le tillbaks

Och liksom be dig om att krossa mitt hjärta




Fri vers av hymerito
Läst 705 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-01 13:52



Bookmark and Share


  Trolltoffsa
Gillar titeln:)
I övrigt, en jätte söt och överraskande text!
Att be om att få sitt hjärta krossat är att våga älska. Trots allt.
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

hymerito