Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaustrofobisktmörker

Omöjlig att stoppa
utan ände och med
katastrofen som en
självskriven regel

i pannan

Kylan som sprider sig
och kroppens stelhet
det är paniken som växer
runt om kroppen, i mig

Kaustrofobiskt mörker
i en cell utan lyse
dansar jag sista dansen
iväntan på härskare

döden




Fri vers av r_osa
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-01 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

r_osa