Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leva ditt liv

Jag vill leva ditt liv

Leva det för dej
Leva med din smärta
Leva med din sorg

Jag vill leva ditt liv

Leva så att du slipper lida
Leva så att din sorg försvinner
Leva så att du kan glömma

Gå vidare och bara glömma

Jag vill leva ditt liv


Jag vill hjälpa dig att överleva




Fri vers av a walk to remember
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-01 18:01



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Den här var riktigt bra
applåder
mvh Anna-Karin
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

a walk to remember
a walk to remember