Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dej

Jag saknar dej

Saknar ditt dataspelande, ditt tv-tittande och ditt gitarrspelande

Jag saknar när du säjer "det funkar"

Jag saknar dit fotbollskunnande och din intelligens

Jag saknar att du inte dricker kaffe och ditt sätt att ge komplimanger

Men mest saknar jag dig min bror




Fri vers av a walk to remember
Läst 437 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-01 18:05



Bookmark and Share


  Sturesdotter
ömsint skildrat av saknad....
2009-06-10

    Nicklas VIP
Väldigt fint det här...!
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

a walk to remember
a walk to remember