Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gryning


färden genom ditt mörker
en gnistrande och svindlande resa

först hissad till himlens stjärnor

i känslor av sprakande tomtebloss
lyfter från marken och svävar fritt
andas fnitter och vita stenar
symbiosens dans till kärlekens toner
men luften kramas långsamt ur
verkligheten äter lystet hjärtan
andningen upphör och tiden står still

sedan nedslängd i ovigd jord

ljuset sticker sylvasst i ögonen
det har visst blivit morgon nu




Dagbok av himlens hemlighet VIP
Läst 1994 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2005-07-25 01:49



Bookmark and Share


  Rachel Roth
stark,vacker och berörande
2005-08-06

    Göte Holmlund
mkt vacker..har inte sett stenarna som annat än grå..vita är alldeles lysande..likadant med gnistrande mörkerresa..fantastiska beskrivningar
2005-07-25

  Peter Stjerngrim VIP
Stillsam undran en del av dina texter väcker inom mig - så även denna berörande skapelse ...
Det känns som om dessa texter är adresserade mentalt till någon speciell i ditt liv ...
2005-07-25

  himlens hemlighet VIP
ameen hur jävla morgontrött får man va dåra?
2005-07-25
  himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP