Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sommarlov 2008


Ibland


Ibland

Träffar man någon i en park.

Ibland

Dricker han rakt ut flaskan.

Ibland

Säger han vackra saker i ens öra.

Ibland

Hände en gång.

Ibland

Hände mig.

Ibland

Hände dig.

Det var mörkt.
Jag är mörk.
Du är mörkare.
Jag är borttappad.
Du är förlorad.

Ibland

Vet man när någon är fel.

Ibland

Skiter man i det.





Övriga genrer av travellers guide to nowhere
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-01 19:01



Bookmark and Share


    Wewill
spännande skrivet, du har helt klart en bra poäng där i en väldigt bra dikt. super bra jobbat :D
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

travellers guide to nowhere