Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast tomhet kan fylla helhet

Bränn mig du kärlekseld
bränn allt som inte bär

Töm mig du sorgetår
töm så jag får vädra ut

Solen släcks och tänds igen
att skina i miljarder

Endast tomhet kan fylla helhet

    *    *    *

Solens strålar
genom granens gren
fyller mig bortom

känner varje steg
varje sekund
som evighet

min huds känslighet
när jag tar emot
när jag vilar i din famn




Fri vers av Mona*
Läst 506 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-01 19:41



Bookmark and Share


    glasa VIP
jag är knockad av titeln

de två första raderna

åh, de räcker så

lååååååååååååångt

vida ut

din dikt är
fantastisk
2009-08-20

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker och målande!
Tack för din fina dikt!
2009-06-16

  KristinaE
'endast tomhet kan fylla helhet' - just så, bär din tanke om liv!
2008-09-20

  korpfjäder
Tycker om att det är två delar i den här. En där allt ställs i ljuset av solens oändlighet och en annan där allt ställs i ljuset av kärlekens lika oändliga famn.
Vacker!
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*