Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är som det är


och i annonsen ska stå att begravningen sker i stillhet


Om faktiskt ingen bryr sig
och ingen finns
som borde bry sig
för att alla är döda
eller bortresta för att ta hand om sina döda

vad finns då kvar


Om det inte finns något att se
som är fel
och som går att rätta till
för att allt redan är tillrättat
eller lagt omlott så att inget ska märkas

vad kan man då göra


Det kan vara så att det efter en månad
inte ens stinker
för att allt som luktat tagit slut
eller torkat in
för att ingen någonsin gått in och tittat efter

och i annonsen ska det stå att begravningen sker i stillhet




Fri vers av halmstrå
Läst 425 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-01 21:28



Bookmark and Share


  Hannadraken
Den här är snygg i all sin enkelhet. Jag gillar att den resonerar så krasst kring död och begravning. Det behövs.
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå