Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ja, det är sant ...!




Återvinning av döda

 

Jag kan bli en diamant

ja det är faktiskt sant!

 

askan förvandlas till en ren,

underbart glittrande sten!




Fri vers av * Ammi *
Läst 512 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-01 21:49



Bookmark and Share


  aol
bara så fint skaldat,
2010-01-11

    J. Herward
ååååh, fiiint, från jorden är vi komna till jord skall vi åter varda.

mig inget emot att bli en diamant
2009-09-28

  ¤Anne¤
så e det, fast du förvandlas inte till något du redan är ;)
2008-09-04

  Mona*
Japp!
2008-09-02

  Havsbris
ahhahahhaha

så klart baby, du
är redan en diamant
till de som älskar dig,
mer värdfull än de
stenar... :o)

Diamanter är en typ
av kol; bildas under högt
tryck och hög temperatur i
jordens övre mantel på
150-200 kilometers djup...
Ordet "diamant" kommer
från grekiska, adamas, som
betyder oövervinnelig, och

vi vet att hellre ha dig så
som du är, än en prehistorisk
sten av dig ;o) hmmm låter
konstigt men du flrstår
ahahahhaha

kram natti ;o)
2008-09-01

  Maria Zena Viklund
alltså det vi inte förstår med det här är baklänges principen, allt är det är och kan inte bli något annat än det är.
2008-09-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Förr blev de
dödas ben
klister...
Nu diamanter!
Tänk att efter
sin död stiga i
värde...
2008-09-01

  korpfjäder
Ja man kan visst det. Och man kan lämna in sin gamla hund och få tillbaka en... ju större hund ju större diamant.. lite absurt faktiskt. Eller makabert. Eller bara gulligt. Har inte bestämt mig för vad jag tycker.
2008-09-01

  Erik L
Intressant, det hade jag ingen aning om. Sen vet jag väl inte om jag verkligen vill bli en diamant med tiden...
Om jag får lämna ett konstruktivt förslag till dikten är det att göra ett radbyte efter kommatecknet i den sista raden.
2008-09-01

  Maria Zena Viklund
inte bara kan, du är.
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

* Ammi *
* Ammi *