Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hände idag


katastrofalt butiksfall

Taket ramlade in
och alla kvinnor rusade nakna ut ur omklädningshytterna
med takplattorna draperade kring brösten
det såg

väldigt roligt ut




Övriga genrer av halmstrå
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-01 22:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det där var nog inte inne på ica, men om de öppnar klädbutik kan det bli inne på ica, ett mode alltså... jag har inte sett det där fallet, men du har ju lämnat en fallbeskrivning så det må vara hänt...
2010-01-04

  korpfjäder
Ja jag såg det. Nytt mode på gång?
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå