Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ännu en morgon


kaffe morgontidningen
och några kyssar

visst kan man begära mer
men

vad skulle det vara




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-06 09:34



Bookmark and Share


  Jojo
å vilken fin hyllning till vardagen
2009-04-08

  Junitvillingen
Du är fenomenal på att formulera dig...denna text säger SÅ mycket...ja, vad mer kan man egentligen begära? Bland det bästa i livet är t ex en stillsam morgon som den du beskriver...
2009-04-07

  Lili Samuelsson VIP
mm, precis, vad skulle det vara
gillar de här vardagliga, nöjda orden
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP