Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Donera


Att jag gick med i donationsregistret
betyder inte att du kan ta mitt hjärta
hur som helst!




Övriga genrer av Mathias
Läst 320 gånger
Publicerad 2005-07-25 11:33



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
*Fniss* vilken skön kortis. Du verkar ha självdistans och ironi
2006-01-14

  swimsus@gmail.com
Komisk kortis , dessa e du suverän på!
2005-08-14

  Smultris
Men jisses...

Du e otroligt duktig på att skriva...
2005-08-01

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Haha! Det är rätt, sätt henne/honom på plats! :)
2005-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Mathias