Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smeka(s)

Jag biter mig
i kinden
för att inte väcka grannarna

Jag vrider min kropp
i extas

Jag möter tunga
med läppar
som önskar mer

Jag vill hårdare
djupare
snabbare

Jag möter fingrar
med välkomnande
särade
ben

Mina smekningar
besvaras av
stönande

Min giriga mun
belönas
med safter
av kåthet

Min extas
tajmas
så precis
med hennes

Och jag vill
igen
och igen

Smeka(s)

Kåta lustar
i vällust




Fri vers av wedquinna
Läst 396 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-02 22:26



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Lustväckande minst sagt.
2009-02-19

    Nattviol
välpoetat
det heta i möten
attraherade kroppar
som vill meeeeer....!!!

mm ; ))
2008-09-04

  Regular
Hett hett hett,,,;-)
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

wedquinna
wedquinna