Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biologiska syskon & S j ä l s s y s k o n




En blick

Några ord

Några sekunder

Där går min bror

Där är min syster

Syskon


Svårt att vänja sej av med sina biosyskon

Svårt att kapa de illusoriska banden



Oh Själssyskon!

Ni med syskonögon

Tack för att Ni finns!







 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-02 23:23



Bookmark and Share


  RogerIvan
Jo, det är märkligt det där, när man börjar upptäcka det.
Blodssyskon å ena sidan och själssyskon å andra sidan...
För mig är valet utav familj lätt numera...
2008-09-02

  Matilda Linnéa Tinér
vackert
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP