Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland tycker jag inte lika mycket om dig.


Ett ord eller två

Jag är den lugna och den sansade

Men bara ett ord eller två

Det är allt som behövs

För att få tårarna att stiga i mina ögon

När de kommer från dig




Fri vers av Kaylie
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-02 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie