Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snäll?


När snällheten övergår i förtryck
blir alla som försvarar sig elaka

eftersom de drabbar en som är så snäll


Men om det är så
vet jag inte längre vad det är att vara snäll

Och om det är OK att slåss
för att någon ifrågasatt en sanning

för att det är elakt att ifrågasätta


vet jag knappast heller
vad det är att vara elak




Fri vers av halmstrå
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-03 10:27



Bookmark and Share


    Bellissima
Tål ju att tänka på, det här... och vem bestämmer vem som är snäll..?
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå