Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fängelsets portar


Härmed öppnar jag mitt fängelses portar
som låst mig inne under så många år


Domen jag gett mig av tiotals års fängelse
för mina skuldkänslor, mitt dåliga samvete, min otillräcklighet


Mitt straff är sonat, med råge
Jag släpper härmed loss min själ, min kropp
och sprider ut i etern
mina skuldkänslor, mitt dåliga samvete, min otillräcklighet




Fri vers av Nic
Läst 224 gånger
Publicerad 2005-07-25 14:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt ,starkt, gillar!
2005-07-25

  Teresia Ridell
Gillar den ! Stark, hoppfull dikt !
2005-07-25

  stella
Underbar frihetsdikt att spridas ut i etern! En frisk fläkt!
2005-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic