Till min nye idol Fredrik
som är en osteopat
som gör underverk

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min nye idol Fredrik
som är en osteopat
som gör underverk




Strejkar rygg o leder värker

 

Uppmaning till mina vänner:

Har du ledbesvär, ryggen strejkar, knäna viker sig.....
då ska du kontakta en OSTEOPAT.....
en fantastisk, sällan skådad upplevelse

VÅRDEN:

den fula ryggen får du bara lära dig att leva med

FREDRIK:

klart vi ska lindra dina besvär - nej det är inte hopplöst

VÅRDEN:

ditt knä har atros och det kan man ju INTE åtgärda,
du får lära dig att leva med det, och gå till sjukgymnasten

FREDRIK: 

Drog i mig, bråkade med mina leder för att få igång
produktionen av ledvätska.
Han gjorde en korkskruv av mig, hängde sig på mig (så jag undrade om han möjligen hade kameran igång.....)

Det gjorde inte ont, det var inte obehagligt. Det var tur att han var stor och stark tänkte jag. Efter det att han hade slitit, blev jag helt slut. Shack-matt
kan man säga. Men lättad. Och dagen efter kunde jag för första gången på en evighet böja mig.....vilken känsla!

Så mina vänner.....det finns hopp och hjälp.
Och som vanligt måste man träffa på rätt person.
Jag hade tur och är oerhört tacksam och glad över det.
Ni alla som har tänkt på mig....

jag TACKAR ER AV HELA MITT HJÄRTA

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-03 11:25



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Tack för den fina
lovprisningen
och uppmaningen
att aldrig ge upp!
Vet inte skillnaden
mellan osteopat
naprapat
kiropraktik.
2008-09-05

  Ilona _L
Härligt Ulla!
Ska lägga osteopat på minnet!
Har själv lite gnissel i rygg och leder.
Kanske det kan vara något även för mig?
2008-09-03

  * Ammi *
ja det finns hopp, och livsglädjen sprutar ur dig!

så det gäller att inte ge upp och liksom du som hittar guldfynd så här, sprider det med vinden så alla andra sjuka får drabbas av denna ljusstråle

kram
2008-09-03

  Rachel Roth
osteopati är bra
ofta bättre än kiropratktik

dock inte alltid bra
med operation av menisk
om man har artros

men om man måste
måste man förstås
2008-09-03

    ej medlem längre
Osteopat...det namnet ska jag lägga på minnet:)
Tack Ulla för bra information!
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP