Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollungen ska åka till Tutteträdet och lämna alla sina nappar

Att lämna min napp blir kanske inte så lätt
Undrar om jag tänkt igenom detta rätt

Nu är jag pojke stor
I munnen det tänder bor
och de mår inte så bra
Om jag nu tvunget nappen ska ha

Att klä granen ska nog gå bra
Kommer att bli roligt, denna dá
Vacker blir den ju då
när alla mina nappar hängs därpå

Sen tar vi kort och till Tomten det sänder
Sen får vi se vad som händer
Tror jag kommer få ett paket
med något som jag önskat i hemlighet
Bara mamma som vet...

Jag har en filt som heter Knut
Och hans dagar är inte slut
Med Knut jag sover gott och bra
utan napp...det tror já




Fri vers av Therés
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-03 13:49



Bookmark and Share


    Maria Malm
Gullig historia, hoppas att det går bra klä granen.
2008-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!