Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finn Dej Själv!




Låt en felaktig magisk logik underminera hela din livsuppfattning.

Träng igenom väggarna & illusionerna.


Finn Dej Själv.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-03 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP