Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanningen är väl, att utan ett beslut händer inget alls


Om


OM
det skulle vara så
att det här var halmstrået
som skulle rädda
livet

Då skulle jag kunna säga att det var en massa poeters fel
att det inte fungerade

Men nu


Tänker jag att jag ska skriva mina femtio texter för evigheten
och sedan



.




Fri vers av halmstrå
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-04 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå