Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tar ett steg i taget

 

Jag sitter i ruinerna av ett luftslott

Mina sår blöder poesi och värker ut ord

Att gå på moln kan ge rosaskimrande drömmar

Men att nå marken och gå i sjumilastövlar i längtan
när tröstlösheten

Så jag famlar i mina drömmar efter verkligheten i
en förlorad värld
det är en resa på
tusen mil och börjar med ett enda steg

 




Övriga genrer av Mr Lindemann VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-09-04 19:25

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  frökenjulie
Det skriker lite Dag Hammarskjöld av dig..
tusen mil och jag börjar med ett enda steg!
vackert
2008-09-08

  Elisabeth VIP
Känns fin att läsa, liksom ädelt smärtsamt.
2008-09-05

  Gunilla VIP
Anar allvaret bakom
'klyschornas' snyggt
hopsatta rader.
2008-09-05

    Lindizz
Läser om och om igen..väldigt bra skrivet denna text känns..
2008-09-05

  Dr Jimmy Johansson The 777
-En Liten Stygg Rolex Du Levererar För Oss På Denna Näpna Sida.

""24""carat+Mvg:- ""Mr""Lindemann.....




steget jag tog två steg i taget...
2008-09-05

    sunnanvind
Den här känns då jag läser..jag känner känslan..vet*...Gör ett Bokmärke här..Tack!
2008-09-05

  Regular
Klockrent skriven! (vilket ord egentligen "klockren" jaja bra var det iaf)
Tummen upp!
2008-09-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
OK ett steg!
Då är Du på gång!
Jag kom att tänka på
en sång... "I love Paris
in the morning"... Den
skulle Du hört, då hade
Du tagit två steg av bara
glädjen, att få höra den...
Här har Du fått ihop en sorts
värkande verkande hägring...
Som jag sa, Du är igång, men
lyssna till min sång...
******************
2008-09-04

  Havsbris
UTMÄRKT SKRIVEN
!!!!

Det är aldrig för mycket
att läsa dina ord, spelar
ingen roll vilken är syften
med de, jag bara älskar
dina metaforer och associationer...

Det känns att gå på moln för
mig!!!

jag känner det jag läser,
som sagt aldrig för mycket
med ljuvliga, eleganta och
sanna drömmar eller
verkligheten!!!

jag är romantisk och dina
rader värmer min själ, så
för det TACK!!!!

Och varför skulle du ta me
än 1 steg i taget??? Njut bara
vyn i din resa, på gott och ont!!

Att lida är en del av vinst i slutet,
en pris du måste betala för att
prisas ;o)

5*****
läs- och tankvärd!!!!!!!!!!!!!
2008-09-04

  Hannadraken
Vill du ha en ärlig respons här? eller missar jag något?

jaja, ärlighet är roligt och du kan ta den, tror jag.
Så varsågod:


Så här många klyschor på rad funkar inte för mig.... Det ter sig nästan lite lustigt, men jag kan inte se att det är parodi heller... eller är det det ?
2008-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP