Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där jag är född gör mindre ont





Där jag är född

har Allt ett hjärta

har Allt en själ

har Allt en betydelse



Där jag är född

gör mindre ont

Där är smärtan lättare

att bära



Där jag är född

har Allt ett hjärta ...






Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 543 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2008-09-04 19:28



Bookmark and Share


    Ruffa
Tag mig dit där du är född, snälla!
2008-09-18

  Tellus Fortuna
Skönt att kunna känna så... för mig är det tvärt om.. Men fint!
2008-09-07

  aol
så jag känner din längtan
2008-09-07

  ~Leonardo~
Fin plats att längta tillbaka till...
att hämta kraft på...
Jag ser att hjärtat bor där..
2008-09-05

    ej medlem längre
Din födelseplats verkar vara en fin plats att vara på.. med hjärta, själ, mening och lindring. Hoppas du finner detta igen i ditt liv... även på nya platser.
2008-09-05

  stefan.g
Där jag är född.....Mmm, gillar skarpt dessa formuleringar som löser av varandra i denna varma innerliga dikt. Tack för läsningen!
2008-09-04

  ia VIP
dina ord ger så mycket värme
vackert
2008-09-04

  J A Nicander
Vackert och skönskrivet.
2008-09-04

  anits VIP
Vacker sorglig och vemodigt
att läsa, hemlängtan kan
jag känna när jag läser
Kramar
2008-09-04

  Hallonet
Det är inte roligt att ens hjärta blöder stackars dig :( K R A M A R HALLONET!
2008-09-04

  Hallonet
Oo, vad fin dikt BRA!
2008-09-04

  Fånga dagen
Det var vackert
Du har ett fint hjärta :)

Anna-Karin
2008-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic