Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förbrukad trohet


Mellan ord en smärtsam sanning

Dunkla fraser med sylvass skärpa

Löften begravas i tvivel

I ett svultet hungrande hjärta

Illusionen av lycka brister

I trohet förbrukad av lögn




Fri vers av frostnypon
Läst 378 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-05 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frostnypon