Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Miracle Of Love Will Take Away Our Pain





                                      Det är vår kärlekshelg

&

jag kysser mej upp för dina lår

strör min tungas guldglitter

in i ditt blodomlopp

ett rum i din själ

töms på mörker

när jag öppnar dörren

och andas

Gud

in i dej


Vi hittar urgammal

champagne därinne

i ett skåp

&

vi dricker en skål

för vår pånyttfödelse

och söker oss

längre in

i det mystiska slottet.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-05 00:26



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Annie Lennox skålar med champangen åt din kärlekspoesi.

applåder!
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP