Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sprucken spegel


Vissa saker  
så svåra 
att laga


En sprucken spegel
är en sprucken spegel
även om det bara är
en liten spricka


Ett skadat hjärtat
är ett skadat hjärta
även om lång tid
passerat




Fri vers av Nic
Läst 388 gånger
Publicerad 2005-07-25 23:10



Bookmark and Share


  stasia
så sant, så sant!
2005-07-26

  Ola Rydberg
Oj mycket bra denna
gillade sorgsenheten och vemodet
2005-07-25

  Ariane
så sorgligt men så sant...
2005-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic