Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen Transatlant

 

 

Grönt hav över Oceanen, Karibien, nattens varma våg

Jag älskade mig själv utanför den bastun, vodkan rann över min hals

Jorden sög upp all skit, destillerade till tårar som morgonen
väntade
alldeles öppen

När jag önskade till en stjärna
år efter år
varje natt den lyste och jag slöt mina händer
"älska mig, alla tjejer
älska mig!" jag blundade och somnade med munnen öppen, hela natten rann orden ur mig. Trosorna som inte låg nedanför sängkanten, BHn som inte hängde lätt från stolen, jag var ensam i min gitarr 10-12 år, hade hundar som fyllde mitt hjärta med långa tungor över händer och läppar. Deras slem så kärleksfullt blött som 

substitut för kärlek som inte kom
jag kom ensam varje gång.

 

Tillbaka till 7e klass
familjen och brasan i källaren brann
svetten sjunger sig fram
Sent på kvällen lite tusen och en natt
förförde min kropp
drog ner den i hål
efter hål och bakom skåpen
stod killarna från skolan som kissade så högt i sin egen ankdamm
ett urvattnat regn över allt jag inte

skulle bli. Det finns en religion jag inte funnit men när det landade på tungan och det flöt i mig
såg jag mig själv så mycket mindre än min egen sfär
När jag upptäckte att världen var större än bara stor
ville jag krypa in i min chipspåse och äta ner mig framför TVn men

jag hade ingen chans

vattnet på sjön glittrade så klart

Hon är min stjärna för alltid

men tjejer finns bara
i din fantasi
så börja

drömma




Fri vers av tripto nin
Läst 628 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-09-05 18:21



Bookmark and Share


    carina eliza
skriker utanförskap. Mycket starkt beskrivet!
2008-09-20

  orsak
damn. *bokmärkt*
2008-09-13

    smuts
du är så bra på det här. jag tycker om:

"jag var ensam i min gitarr 10-12 år, hade hundar som fyllde mitt hjärta med långa tungor över händer och läppar. Deras slem så kärleksfullt blött som

substitut för kärlek som inte kom
jag kom ensam varje gång".

kanske att den tappar lite i de sista raderna. men jag vet ju att du brukar ändra lite eftersom, det brukar jag också.
2008-09-05

    Lynx
Vilket härligt förhållande du har till språket! Stark känsla, väldigt inspirerande. Jag tyckte mycket om den. Tack för att jag fick läsa den :)
2008-09-05

  smoking saves
applåderar dina underbara ord,
detta är så snyggt!
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin