Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitt skört och oskuldsfullt


Ljusa toner
Lätta moln
Du andas frihet
Jag ångar ro
Vi målar en tavla
till trötta själars bo
Du känner hjärtklappning
Det är din upphetsning
av det vackra i mörkrets sken
Trötta själar kan också se
Det vi målar är av ben och märg
Du grubblar jag tänker

- Vilken färg

Tårar är blå
Ditt skratt är rött för mig
Mitt hjärta är grått
Men jag vill ha något vitt

vitt, skört och oskuldsfullt




Fri vers av Evelina
Läst 551 gånger
Publicerad 2005-07-25 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelina
Evelina

Mina favoriter
...om att droga...